Online Kurser

Det er vigtigt løbende at tilegne sig ny viden og nye kompetencer for at være og forblive effektiv og relevant på jobbet samt øge mulighederne for nye fremtidige udfordringer.

Har du også svært ved at tage 1-3 dage ud af kalenderen for at tage på kursus?

Foretrækker du selv at bestemme hvor og hvornår du tager et kursus samt have muligheden for at starte/stoppe/genstarte det præcist som det passer dig?

Vil du gerne afslutte et kursus med en lille test og modtage et certifikat som bevis på dine nye færdigheder?

Hvis du kan sige JA til ovenstående - så er online kurser måske noget for dig.

Check om du kunne være interesseret i et eller flere af disse kurser:

Primær Emballage til Lægemidler

Medicinsk Udstyr

Hvis du har brug for et kundetilpasset online kursus eller et kursus som skal afholdes i jeres virksomhed, skal du kontakte os på mail: info@borgensgaard-consulting.dk

Gratis Online Kursus i Primær Emballage til lægemidler

Primær emballage til lægemidler er et meget komplekst område med store krav til kvalitet og mange lovmæssige krav.   Primær emballage har ikke kun til formål at opbevare et lægemiddel, men kan også bidrage til at få tilført lægemidlet til kroppen. Der er en tendens i det farmaceutiske marked til at arbejde hen imod mere og mere selv-medicinering, og det betyder at mere primær emballage får funktion som medicinsk udstyr.

Du kan helt gratis udvide din viden om primær emballage til lægemidler ved at få adgang til online kursus "Introduction to Primary Packaging".

Kurset dækker fire områder:

  1. Tillførelse af Medicin til Kroppen
  2. Valg af Emballage
  3. Typer af Emballage
  4. Lovmæssige Landskab

Du får adgang ved at udfylde din email:

Email:

Jeg hader SPAM lige så meget som du gør og vil kun sende dig mails, når der er nyt om online kurser og nye indlæg på bloggen. Du kan til enhver tid framelde dig denne mailing liste.