Charlotte Borgengaard

Charlotte Borgensgaard - Personlig profil

Min karriere startede i life science industrien for mere end 25 år siden som projektleder på implementering af Medical Device Directive og certificering i henhold til ISO 9001 og EN 46001 (forgænger til ISO 13485 for medicinsk udstyr).

Jeg var i samme periode inkluderet i et verdensomspændende ”Young Potential Program”, som gav mig muligheden for at være involveret i forbedringsprojekter som facilitator eller nøgleperson  på ledelsesprogrammer, kundetilfredshedsprogrammer, markedsføringsstrategier osv.

Disse år har været meget vigtige for min faglige udvikling, idet de har give mig en solid platform for en holistisk og forretningsorienteret tilgang til kvalitet og regulatoriske forhold, samt været starten på en international karriere, hvor jeg har arbejdet med mange forskellige virksomheder / fabrikker og kunder i Europa, USA, Asien og Sydamerika.

Jeg har arbejdet med organisationer, som har haft forskellig størrelse, kompleksitet og modenhed,  og ved hvor vigtigt det er at forstå, hvor de kommer fra, for at sikre en god og realistisk udviklingsproces.

Min tilgang er at sikre, at der er et overordnet perspektiv og en rød tråd, og at løsninger er praktiske og brugbare for medarbejdere.

Det er vigtigt for mig at have en detaljeret viden om kvalitets- og lovmæssige krav, da det giver mig et godt grundlag for at finde de rigtige løsninger, der skaber værdi for organisationen, kunderne samt brugerne af medicin og medicinsk udstyr. Jeg har set flere eksempler på løsninger, som har taget udgangspunkt i at tilfredsstille kunde-, kvalitet- og lovmæssige krav, men som har vist sig ikke at fungere i praksis og derfor ikke skabte værdi for nogen.

Jeg er god til at stille spørgsmål indtil jeg opnået en god forståelse og klarhed af en given problemstilling og/eller behov. Det er en meget nyttig færdighed både i relation til rådgivning og coaching.

Som person er jeg meget åben og ligetil, og jeg har en høj grad af integritet kombineret med gode kommunikationsevner.

Hvis jeg får muligheden for at arbejde sammen med dig / din virksomhed, vil jeg gøre mit bedste for at sikre, at du bliver tilfreds og får værdi for pengene.

Du kan finde yderligere information om min baggrund ved at downloade mit CV Charlotte Borgensgaard eller besøg min LinkedIn-profil.